Heintje Davids is er niks bij

Sinds vorige week reis ik weer twee dagen per week naar Den Haag. Een van mijn favoriete opdrachtgevers, heeft mij weer als interimmer nodig voor de HR-afdeling. En dan zeg ik natuurlijk geen nee. Hoewel ik altijd even moet wennen aan het vroege opstaan – om 6 uur op zodat ik om 8:30 in Den Haag ben – vind ik het heerlijk dat ik weer naar mijn geliefde stad mag en alle collega’s weer zie. Want in de vier jaar die ik nu voor deze organisatie werk, zijn de mensen mij dierbaar geworden. En ik hen, als ik mag afgaan op het enthousiasme waarmee ik op mijn eerste dag word binnengehaald. Op een paar na, die niet op- of omkijken en verstrooid ‘hoi’ mompelen in het voorbijgaan. Om na een paar dagen verschrikt op te merken: ‘o, je bent weer terug! Ik had het niet in de gaten, het is zo gewoon om je hier te zien. Maar fijn dat je er weer bent hoor!’

Haha, dat krijg je als je voor de vijfde keer terugkomt. Heintje Davids is er niets bij.

Monica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *