Monica goes WordPress

Nog niet vol overtuiging maar het begin van mijn nieuwe site is er. In WordPress dus. heerlijke handel, mijn bedrijfswebsite verwijst sinds vanmiddag door naar deze blog-site en als het even meezit volgt monicaschumacher.nl snel. Zojuist heb ik ontdekt hoe je een de ene pagina onder de andere hangt en dat je met de page builder toch een aardige indeling kan maken. Niets staat mij meer in de weg. Ik kijk er naar uit om een actuele site te kunnen onderhouden zonder grondige verbouwingen.

Kijk je mee? Ik heb ook weten te verwoorden wat mijn motivatie achter the GLASS project is en vraag me af wie ik voor dit verhaal kan interesseren. Welke organisatie kan ik een installatie aanbieden? Wie is geïnteresseerd in breekbaar glaswerk met een missie?

Monica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *